La nivel global, companiile planifică marea reîntoarcerea la birou însă, în anumite condiţii

Ianuarie 2022 trebuia să fie marea întoarcere la birou pentru multe companii din toată lumea, dar noile variante de COVID-19 au amânat și acest moment.

În acest sens, din ce în ce mai multe companii, pe lângă măsurile anunțate la nivel guvernamental, vor cere angajaților să fie vaccinați cu 3 doze pentru a putea să lucreze la birou. Astăzi, acest normal va însemna echipe distribuite acasă și la birou, care să se bucure de avantajele ambelor posibilități.

În conformitatea unui studiu realizat în august 2021, citat de New York Times, arată că în prezent, două treimi din organizații, vor amâna întoarcerea totală la birou în 2022, însă, vor lua alte măsuri pentru a permite accesul angajaților la birou.

Concret, Cushman & Wakefield, una dintre cele mai mari companii de real estate din lume, vorbește despre februarie 2022 ca de un punct esențial când vaccinarea la nivel mondial va fi la un nivel mulțumitor şi valul 5 al pandemiei va fi trecut, numai atunci companiile vor începe să facă proiecții despre întoarcerea la birouri.

De exemplu, la nivelul celor mai mari companii din lume, Airbnb a ales data de septembrie 2022 pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like