La Cotroceni: gestionarea epidemiei de COVID-19 și măsurile de urmat

Președintele Klaus Iohannis i-a chemat la discuții pe premierul Nicolae Ciucă și pe mai mulți miniștri. Aceștia ar urma să analize, într-o ședință cheie la Cotroceni, gestionarea epidemiei de COVID-19 și măsurile de urmat.

Vineri va avea loc o ședință privind gestionarea epidemiei de Covid-19, la Palatul Cotroceni. Iar președintele a convocat şedinţa, la ora 14,00.

Astfel, „La ședință vor participa Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, și secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătății, Adriana Pistol”, anunță Administrația Prezidențială.

 

Ridicarea restricțiilor în România ar putea să vină mai repede

În contextul socio-medical, şedința vine ca urmare în care surse guvernamentale au spus, în urmă cu o zi, că decizia de ridicare a unor restricţii, în România ar putea să vină mai repede decât ne-am aștepta. Totul s-ar putea decide chiar în ședința găzduită de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni privind gestionarea epidemiei de COVID-19. O parte din…

Citeste continuarea Aici

You might also like