John Sweeney: Excesul de steroizi i-ar fi cauzat o mulțime de probleme de sănătate lui Vladimir Putin

Cunoscutul ziarist de investigații John Sweeney a lansat un avertisment grav! Acesta a spus că președintele rus Vladimir Putin ar fi foarte bolnav și a lansat o întrebare sumbră: „Știind că nu mai are mult de trăit, ne-ar omorî pe toți?”.

Așadar, John Sweeney a scris în noua sa carte că Vladimir Putin arată a fi „grav bolnav”. Acesta spune că modificările aspectului fizic ar fi început cu ani în urmă, în urma unor tratamente pentru a-și vindeca afecțiunile spatelui suferite după o cădere de pe cal.

„Nu este un om care se simte bine. Și asta provoacă o întrebare. Vladimir Putin, știind că nu mai are mult de trăit, ne-ar omorî pe toți?”, a scris John Sweeney.

În plus, ziaristul britanic susține că excesul de steroizi i-ar fi putut cauza o mulțime de probleme, precum afecțiuni majore ale organelor și tumori. Amintim că o investigație realizată de Proekt Media în aprilie a pretins că Putin a fost însoțit de doctori, inclusiv un chirurg oncolog pentru tiroidă, în deplasările efectuate între 2016 și 2019.

Mai apoi, Sweeney a amintit de momentul în care s-a întâlnit personal cu Putin în 2014, când lucra pentru BBC….

Citeste continuarea Aici

You might also like