Ioana Mihăilă spune că medicamentele nu rezolvă pandemia de coronavirus, subliniind că vaccinul este cel care o face

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a vorbit, miercuri seara, despre lipsa medicamentelor pentru tratarea pacienților de coronavirus, subliniind că, într-adevăr, lipsa acestora este o problemă, dar că discuțiile despre ele ”ocupă prea mult din discuţia publică, raportat la importanţa pe care o are”.

Ioana Mihăilă a declarat că lipsa medicamentelor pentru tratarea coronavirusului este, cu adevărat o problemă.  Fostul ministru al Sănătății a adăugat că medicamente nu rezolvă pandemia de coronavirus, subliniind că vaccinul este cel care o face.

Astfel, ”Trebuie să înţelegem că medicamentele nu rezolvă problema. Lipsa medicamentelor de acum este o problemă, dar este o temă care ocupă prea mult din discuţia publică, raportat la importanţa ei. La 1.000 de pacienţi care sunt trataţi cu Remdesivir, 12 sunt salvaţi. E nevoie să tratăm 1.000 de pacienţi cu Tocilizumab ca să salvăm 30. Asta în contextul în care. pentru vaccinare. riscul de mortalitate scade de 20-30 de ori. Diferenţa este enormă între ce face vaccinul pentru reducerea mortalităţii, pentru a scădea riscul de a muri de infecţia COVID-19 şi ce fac…

Citeste continuarea Aici

You might also like