Infiltrațiile în genunchi. Tratament rapid și eficient pentru afecțiuni ale genunchiului

Afecțiunile genunchilor sunt extrem de comune dar și foarte dureroase, iar acestea pot afecta atât categoriile de vârstă tânără cât și pe cei mai în vârstă. Inclusiv sportivii, de confruntă cu totul felul de afecțiuni ale genunchiului, în special cei care practică sporturi care implică alergarea sau răsucirea genunchiului. 

Indiferent că, vorbim despre diverse accidente sportive, boli inflamatorii, atroze, gonartroze sau leziuni ale cartilajului articular, aceste afecțiuni aduc cu sine simptome diverse, extrem de neplăcute, care scad calitatea vieții. 

În timp ce unii pacienți resimt durerea doar în timpul mișcării, în funcție de afecțiune și de stadiul acesteia, alții pot experimenta chiar mobilitate destul de scăzută. 

Spre exemplu gonartroza este o boală degenerativă care poate duce inclusiv la invaliditate și la o stare de repaus permanentă. 

Din fericire, leziunile și afecțiunile genunchiului se pot trata, acum foarte rapid și eficient în cadrul Clinicii Oxxygene cu ajutorul diferitelor tipuri de infiltratii in genunchi. 

Ce sunt infiltrațiile în genunchi?

Infiltrațiile în genunchi sunt o procedură minim invazivă și…

Citeste continuarea Aici

You might also like