„Începând cu data de 1 iulie 2022 activitatea de vaccinare împotriva COVID 19 se realizează exclusiv prin cabinetele de asistenţă medicală primară

Mii de cetățeni români vor primi 100 de lei de la Guvernul României! De la 1 iulie 2022, oamenii vor beneficia de o alocație de hrană, sub forma tichetelor de masă pe suport electronic, potrivit Ministerului Sănătății.

Guvernul României a aprobat, joi, la propunerea oficială a Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, o serie de măsuri noi privind asigurarea asistenței medicale începând cu aprilie întrucât acum expiră valabilitatea unor documente medicale.

Astfel, „Evaluarea și tratarea pacienților confirmați cu COVID-19 continuă în cadrul centrelor organizate în spitalele, unde pacienții vor beneficia de servicii medicale în regim de spitalizare de zi, suportate din fondurile aferente asistenței medicale spitalicești și decontate prin tarif pe serviciu medical-caz.

Activitatea de monitorizare a stării de sănătate a persoanelor care au avut un rezultat pozitiv la testul efectuat pentru detecția virusului SARS-CoV-2 se realizează de către medicii de familie aflați în relație contractuală cu casele de asigurări de sănătate”, a informat Ministerul Sănătății.

„Începând cu data de 1 iulie…

Citeste continuarea Aici

You might also like