În data de 2 noiembrie, are loc primul simpozion organizat vreodată în România, dedicat combaterii sindromului de Prezenteism

Compania RestartiX vine în sprijinul liderilor din companiile private și de stat care își propun să îmbunătățească productivitatea angajaților.

În acest sens, societățile interesate sunt invitate să participe fizic sau online, pe data de 2 noiembrie, la primul simpozion organizat vreodată în România dedicat combaterii sindromului de Prezenteism.

Experți în psihologie organizațională, comunicare , HR și lideri din domeniul medical vor explica în cadrul evenimentului X-Ray Productivity, organizat de Compania RestartiX,  cum să îmbunătățești productivitatea organizațională fără creșteri de buget, iar cei prezenți vor afla cum să combată eficiența și randamentul scăzut nedeclarat al propriilor angajați.

În plus, evenimentul se bucură de sprijinul Academiei Române prin Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Learning Network, Psychologies dar și de sprijinul a multipli parteneri din mediu Corporate.

Înregistrarea la eveniment este gratuită iar temele abordate și lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului https://x-ray.ro .

Un studiu unic

Concret, organizatorii oferă celor prezenți posibilitatea de a…

Citeste continuarea Aici

You might also like