Giorgia Meloni: Nu vom repeta blocajele dure și alte restricții din pandemie

Premierul italian Giorgia Meloni a declarat că ceva nu a funcționat în vremea pandemiei de Covid-19 și asta s-a văzut din datele privind decesele și infecțiile. Ea a punctat că trebuie învățat din greșeli pentru că Italia nu mai poate repeta aceste blocaje dure și restricții.

În strategia sa, Giorgia Meloni a afirmat că guvernul ei nu va repeta unele blocaje sanitare şi economice şi nici alte restricţii impuse în cursul valurilor cauzate de criza pandemică, relatează dpa.

Un nou val de COVID-19 nu este exclus

În contextul pandemic, Italia a fost epicentrul focarului de COVID-19 din Europa, la începutul anului 2020. Ţara cu aproape 60 de milioane de locuitori a fost supusă unor măsuri de izolare, închideri pe scară largă şi restricţii.

După ce a mulțumit personalului sanitar și lucrătorilor din serviciile esențiale care au continuat să lucreze în mijlocul situației de urgență, Meloni s-a axat pe orientările guvernului pentru viitorul imediat.

În acest sens, Giorgia Meloni a menţionat că, în pofida regulilor, care au fost susţinute de ameninţare cu amenzi, Italia a avut totuşi una dintre cele mai mari rate de mortalitate…

Citeste continuarea Aici

You might also like