Frații Tate se confruntă cu probleme de sănătate

După ce a fost dus din arest la spital, Andrew Tate a transmis un mesaj cel puțin ciudat pe Twitter. Acesta a spus că a fost atacat, dar este greu să ucizi o idee.

Astfel, controversatul milionar britanic a făcut aluzie la informațiile apărute în presă despre starea sa de sănătate și a spus că „a fost atacat de Matrix”.

În mesajul său, „Am fost atacat de Matrix. Dar ei au înțeles greșit. Nu poți ucide o idee”, a scris acesta pe pagina sa de Twitter.

În data de 8 ianuarie 2023, Andrew Tate a fost dus la un spital din București deoarece nu s-a simțit bine. Acesta a fost văzut de un medic specialist, i s-au făcut mai multe analize, după care a fost dus înapoi în arestul Poliției Capitalei. Va rămâne acolo până mâine, când speră să fie lăsat în libertate.

Aşadar, Tristan și Andrew Tate fost reținuți pentru trafic de persoane și viol. În arest, s-au confruntat cu probleme de sănătate în arest, iar Andrew Tate a avut nevoie de spitalizare.

În afirmaţiile sale, „Ieri a fost scos din Arestul Central al Poliției Capitalei și dus la un spital pentru că în momentul în care a fost încarcerat, potrivit procedurilor, i s-a…

Citeste continuarea Aici

You might also like