Emilian Imbri: Atât timp cât România este țara în care lumea se spală în lighean și se vaccinează la chiuvetă, virusul este la el acasă

O caracteristică a virusului care a generat pandemia actuală este că atacă de mai multe ori și nu știm când se va opri, dar cu fiecare atac este tot mai violent, tot mai rapid, de parcă ne-ar învăța locurile vulnerabile și parcă ar învăța că suntem o populație care nu respectă și, mai mult, încearcă să mascheze că nu respectă regulile – își cumpără certificatele de vaccinare, se vaccinează fals, susţine medicul Emilian Imbri.

„Atât timp cât România este țara în care lumea se spală în lighean și se vaccinează la chiuvetă, virusul este la el acasă.

Deci, probabil că în ianuarie -februarie vom avea nu al cincilea val, cred că al patrulea care se va umfla din nou. Nu văd altă variantă” , a precizat luni 22 noiembrie, la Digi24, medicul Emilian Imbri, fost manager al Spitalului „Victor Babeș” din Capitală.

Ar trebui să fim preocupați de ce se întâmplă în restul Europei și de perspectiva unui val 5 și în România, ar trebui ca o anumită categorie de personal, și anume personalul medical, în special epidemiologii, să rămână preocupat de acum înainte tot timpul, mai spune expertul.

Acesta avertizează că pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like