Efectele neștiute ale anticoncepționalelor

Un semnal de alarmă la nivel național, în legătură cumedicamentele anticoncepţionale. Medicul Monica Pop susține că atunci când acestea sunt utilizate incorect, sau pentru o perioadă mai lungă de timp pot avea efecte secundare extreme.

Astfel, este vorba despre anticoncepționale, iar pe lângă declarațiile medicului Monica Pop și cele mai recente studii au indicat că aceste medicamente pot avea efecte secundare extreme.

Medicul susține că singurele persoane care pot recomanda anticoncepționalele sunt ginecologii. Pe de altă parte, persoanele care iau un astfel de tratament trebuie să știe și riscurile la care se supun.

Din experienţa sa, Monica Pop susține că a avut un eveniment în care mai mulți pacienți s-au prezentat cu simptome destul de grave, deși nu sufereau de nicio boală.

Ce efecte neștiute au anticoncepționalele?

În precizările sale, „Singurii care le recomandă în continuare sunt ginecologii, fără a lua în calcul că riscul de accidente cerebrale e foarte mare atât în cazul persoanelor cu probleme vasculare, tromboze, cât și în cazul femeilor sănătoase. Din 100 de femei, cinci pot experimenta aceste efecte. Acestea…

Citeste continuarea Aici

You might also like