Dr. Radu Bălănescu a primit premiul pentru „Management medical performant în pediatrie”

Dr. Radu Bălănescu este medic primar pe secția Chirurgie Pediatrică – Chirurgie Ortopedie Pediatrică în cadrul Spitalului „Grigore Alexandrescu”, dar deține și funcția de director medical. El a primit, în cadrul Galei Premiilor Capital, care sărbătorește 30 de ani de la prima apariție a ziarului Capital în România, premiul pentru „Management medical performant în pediatrie”.

Astfel, Radu Bălănescu este un specialist renumit în chirurgie și ortopedie pediatrică, un suflet dedicat care a găsit în Spitalul Grigore Alexandrescu a doua sa casă. Cu o carieră de invidiat, Radu Bălănescu este, astăzi, director medical, dar și șeful Clinicii de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică. Medicul este și membru al Consiliului UMF Carol Davila.

Radu Bălănescu la Gala Premiilor Capital

În opinia sa, „Țin să urez revistei Capital un sincer La mulți ani! cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la apariție, o publicație un standard al calității extrem de ridicat, o revistă foarte serioase. În acest iureș al apariției și dispariției a atât de multor publicații, Capital s-a menținut și a rămas renumită, iar astăzi ne aflăm aici, la…

Citeste continuarea Aici

You might also like