Din ce motive, femeile cu vârsta de peste 40 de ani, pot experimenta frecvent întreruperi ale somnului sau insomnii

Nimic nu este mai frustrant decât o noapte în care ne-am sucit și răsucit pe toate părțile, fără să reușim să punem geană pe geană. Însă, de la trezitul de mai multe ori în toiul nopții, până la trezitul cu câteva ore mai devreme decât am dori, și până la imposibilitatea de a adormi, întreruperea somnului și insomnia ne dau toată ziua peste cap.

Din fericire, există soluții. Dar, pentru a o găsi pe cea potrivită, trebuie mai întâi să vedeți care este rădăcina problemei, arată Shefinds.

Se ştie că corpurile noastre se schimbă pe măsură ce îmbătrânim, așa că există mai multe motive pentru care, mai ales femeile cu vârsta de peste 40 de ani, pot experimenta frecvent întreruperi ale somnului sau insomnii. Specialiștii spun că scăderea zahărului din sânge,  o cameră supraîncălzită și apneea în somn ar putea fi de vină pentru problemele de somn ale femeilor.

-Scăderi ale zahărului din sânge

Pentru aceste persoane, este important să nu subestimați rolul pe care îl joacă glicemia. Nivelul zahărului din sânge poate să facă o diferență majoră în calitatea somnului.

În opinia sa, medicul Stephen Adams…

Citeste continuarea Aici

You might also like