Diana Șoșoacă, despre imunizarea Patriarhului Daniel

Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-covid după ce la debutul campaniei de vaccinare acesta nu era încă sigur cu privire la imunizare.  Astfel, senatoarea Diana Șoșoacă a oferit și ea o primă reacție în legătură cu acest aspect. Aceasta se întreabă când a reușit acesta să se imunizeze.

În plus, Diana Şoşoacă reacționează după ce s-a aflat că Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva Covid-19. Concret, senatoarea își menține părerea despre imunizarea cu ser și consideră că fiecare este liber să facă ce vrea, chiar și Patriarhul Daniel.

De asemenea, aceasta a mai afirmat că nu înțelege când s-a vaccinat acesta, în situaţia în care miercuri seară era prezent la Parlament.

„Este strict opțiunea dânsului. Din câte știu eu, Patriarhul este un om matur, care poate lua cele mai bune decizii pentru propria persoană. Pe de altă parte, Patriarhul a fost miercuri seara în Parlament, la ședința noastră festivă, cine știe când s-o fi vaccinat?!, s-a întrebat retoric Diana Șoșoacă.

Însă, în ceea ce privește vaccinarea anti-covid, Diana Șoșoacă susţine în continuare că nu are de gând să se imunizeze. Senatoarea este de…

Citeste continuarea Aici

You might also like