Destinul cumplit al unei campioane din România, care a ajuns pe străzi

Liliana Petrișor este una dintre cele mai mari campioane la biliard din istoria României, însă în anul 2012, un eveniment care a marcat-o i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Aceasta nu a avut o copilărie ușoară și a renunțat la școală pentru a munci, iar atunci când a întâlnit biliardul părea că și-a găsit menirea.

Liliana Petrișor câștigat zeci de medalii și a fost campioană balcanică în urmă cu 10 ani, dar viața i s-a schimbat peste noapte și a ajuns să doarmă în Gara de Nord, după o încercare nereușită de a-şi pune capăt zilelor.

Liliana Petrișor, fostă campioană la biliard: ”Gara de Nord mi-a fost casă. M-am infectat cu HIV, m-au mușcat șobolanii”

A vrut să-și pună capăt zilelor în momentul în care clubul de biliard în care se antrena a pus lacătul pe ușă și în cele din urmă a rămas cu un handicap, fără casă și fără niciun venit.

”Când căram marfă la un club, am văzut biliardul și am rămas acolo și cu timpul am văzut că am priză la mână și într-un an devenisem foarte bună. În 1998 am luat locul unu la carambol.

După această competiție, am început cu biliardul, am luat…

Citeste continuarea Aici

You might also like