De este Aloe Vera considerată o plantă minune în întreaga lume?

Cu toții am auzit de aloe vera, acea plantă miraculoasă care este recomandată în  îngrijirea pielii, în anumite  afecțiuni, în îngriirea părului sau chiar în menținerea tinereții.

Totuși ce o face să fie considerată o plantă minune în întreaga lume și de ce o poți regăsi în foarte multe produse, de la cele alimentare la cele cosmetice?

 

12 lucruri interesante despre Aloe Vera care o fac specială

1.Planta de aloe vera conține peste 200 de ingrediente active dar și foarte multe vitamine și minerale, aducând așadar nenumărate beneficii pentru sănătate.

2. Aloe este o plantă suculentă care crește de obicei într-un climat cald și uscat iar cea mai comună plantă aloe vera este Barbadensis Miller, care s-a dovedit științific care cei mai mulți nutrienți dintre cele 500 de specii de aloe din întreaga lume.

3.Acest tip de plantă este cultivată datorită beneficiilor pe care le aduce sănătății dar și pentru că are un potențial imens de hidratare în gelul pe care îl conține.

4.Aloe vera este una dintre cele mai studiate plante medicinale din domeniul produselor naturiste iar aceasta poate ajunge la maturitate, după 3-4 ani la o…

Citeste continuarea Aici

You might also like