De Crăciun, să nu ne petrecem sărbătorile de iarnă în serviciile de urgenţă ale spitalelor

Medicii au lansat un avertisment de ultim moment pentru românii care abia așteaptă să se bucure de masa de Crăciun.

În avertizările specialiștilor,  acestia spun că sunt şanse mari să ne petrecem sărbătorile de iarnă în serviciile de urgenţă ale spitalelor, în cazul în care facem următorul lucru.

Acest avertisment a fost lansat de către medicul Tudor Ciuhodar, care a subliniat că este foarte important să fim atenți la ce mâncăm la masa de Crăciun. Mai mult, acesta a subliniat că trebuie să fim atenți și la cantitate.

În caz contrar, sunt şanse mari să ne petrecem sărbătorile de iarnă în serviciile de urgenţă ale spitalelor. În plus medicul spune că pericolul devine și mai mare în cazul în care am ținut post.

În explicaţiile sale, „Este obiceiul ca după slujba de Crăciun toată lumea să se aşeze imediat la masă. Mai bine aşteptăm orele prânzului, iar alimentele trebuie introduse treptat, nu toate deodată. Adică putem începe cu o salată de crudităţi, o garnitură de legume făcute la grătar, asezonate cu friptură, o felie de ananas crud, nu din conservă. Astfel este facilitată digestia”, a explicat medicul…

Citeste continuarea Aici

You might also like