De ce apare refluxul acid?

De cele mai multe ori, arsurile gastrice este afecțiunea care îi afectează pe mulți, sunt provocate de refluxul de acid din stomac. Printre cauzele care determină apariția arsurilor gastrice, se numără obezitatea, consumul de alimente grase și procesate, băuturile acidulate, cafeaua, alcoolul sau fumatul.

În cele mai multe cazuri, singura cale de a scăpa de arsurile gastrice este cutia cu medicamente anti-acide. Astfel, site-ul news18.com arată că există și alte metode, care țin de stilul de viață, pentru a scăpa de aceste probleme.

De ce apar aceste arsuri gastrice?

În contextul medical, refluxul de acid apare atunci când există o supraproducție de acid în stomac. Organismul secretă sucuri gastrice diferite ca să poată digera carnea şi proteinele animale, pâinea şi făinoasele, fiecare grup de alimente în parte. Când combinaţiile alimentare sunt rele, sucurile gastrice se neutralizează reciproc, iar mâncarea stă mai mult în stomac şi în intestinul subţire. Această problemă poate fi controlată cu ușurință prin unele modificări ale stilului de viață, astfel:

-Schimbați obiceiurile alimentare

Ideal ar fi să țineți un jurnal…

Citeste continuarea Aici

You might also like