Cum trebuie administrate Ibuprofen și BioFlu, două medicamente extrem de populare care combat simptomele răcelii și gripei

În cazul oricărei răceli urâte sau al gripei, durerile de cap, curgerea nasului și tusea care le însoțesc pot fi greu de suportat. Chiar dacă gripa și răceala obișnuită pot diferi ca severitate și ca simptome, de obicei oamenii apelează la trusa de medicamente din casă, fără prescripție medicală, în dorința de a se pune rapid pe picioare.

Astfel, medicamentele pot viza diferite simptome. Unele țintesc congestia, altele febra, altele tusea și durerile de cap. Este indicat să luăm, simultan, unele dintre medicamentele anti-răceală?

În explicaţiile HealthDigest, Ibuprofen și BioFlu sunt două medicamente extrem de populare care combat simptomele răcelii și gripei. Dar este sigur să le luați în același timp?

Nu sunt indicate pentru toată lumea

Astfel, medicamentul BioFlu conține acetaminofen, care acționează pentru a reduce febra și durerea; dextrometorfan, care suprimă răspunsul la tuse al organismului; și fenilefrină, care reduce congestia nazală. De asemenea, conține un expectorant, cunoscut sub numele de guaifenesin, care ajută la dizolvarea mucusului.

Pe de altă parte, ibuprofenul acționează blocând producția anumitor…

Citeste continuarea Aici

You might also like