Cum să îți întărești imunitatea!

Pandemia de coronavirus ne-a făcut pe toți să înțelegem cât de important este sistemul nostru imunitar, și cum ne ajută acesta să trecem cu bine peste multe afecțiuni. De aceea, ai decis să nu mai lași lucrurile la voia întâmplării, și să te preocupi așa cum trebuie de fortifierea sistemului imunitar. Câteva recomandări avem și noi pentru tine, pe care poți să le descoperi mai jos.

 

Odihnă suficientă

 

Degeaba consumi tot felul de suplimente alimentare despre care ai aflat că au un rol important în întărirea sistemului imunitar dacă uiți cât de importantă este și odihna în acest caz. Nu îți ridică nimeni statuie dacă stai până la aproape două dimineața pentru a termina treburile casnice, să mai răspunzi la câteva mail-uri de serviciu sau să termini un raport urgent. Învață să îți pui în ordine prioritățile, și acordă importanța cuvenită odihnei. În caz contrar, organismul nu va fi atât de puternic pe cât crezi, și va ceda destul de repede.

 

Ceai de mușețel, tei sau cătină

 

Întărirea sistemului imunitar se face și printr-un stil alimentar sănătos, din care nu este exclusă o hidratare corectă. Aceasta…

Citeste continuarea Aici

You might also like