Cum poți scăpa de anxietate printr-o metodă simplă?

În cadrul unui nou studiu, coordonat de cercetătorii de la Universitatea din Gothenburg, Suedia, a dus la o descoperire  importantă privind anxietatea, starea de neliniște însoțită de palpitații, întâlnită la multă lume. Medicii au constatat că exercițiile fizice prescrise pacienților cu această boală au contribuit la ameliorarea semnificativă a simptomelor, mult mai bine decât medicamentele sau terapia.

Concret, experții din Suedia au analizat un grup de persoane cu anxietate, care a efectuat timp de 12 săptămâni exerciții fizice de două tipuri, în funcție de capacitatea fiecăruia, antrenamente moderate tip cardio și altele intense, potrivit Daily Mail.

Astfel, Ambele intensități ale antrenamentelor au atenuat în mod semnificativ anxietatea, chiar și atunci când tulburarea pacienților era una cronică, au descoperit cercetătorii suedezi.

Rezultatele studiului, publicate în Journal of Affective Disorders, sugerează că sunt necesare mai multe tratamente ”simple” pentru anxietate decât folosirea medicamentelor și a terapiei, care sunt considerate costisitoare și uneori ineficiente pentru pacienți.

În sugestiile lor, ”Un program…

Citeste continuarea Aici

You might also like