Cum este înţeles termenul de Covid, în comunitate şi care sunt urmările pandemiei

În contextul social-economic, nu mai e ceva neobișnuit să vorbim despre închiderile afacerilor în urma  pandemiei. Covid ne-a făcut să ne părăsim locul de muncă și să nu ne mai întoarcem. Virusul provoacă mai mult decât oricând un abuz de substanțe și supradoze de droguri, furia necontrolată în trafic și o creștere a ratei criminalității.

Mai mult, Covid este motorul principal din spatele tuturor ordinelor executive, se arată într-o analiză semnată de Jon Sanders pe site-ul AIER.

Oamenii s-au obișnuit cât de arbitrar pare să se comporte Covid de la o zonă la alta. De exemplu, Covid nu face școlile din mare parte din Europa să se închidă, dar o face în mare parte din SUA. Oamenii acceptă fără să clipească această inconsistență. În unele țări, pandemia răspunde favorabil la tratamente despre care ni se spune că ar putea fi extrem de de riscante în America.

Covid nu a făcut să se închidă sălile de sport și barurile în unele state din SUA, dar a făcut-o în altele. Virusul știe chiar când mergi la masă. Uneori, Covid îți permite să respiri liber afară; uneori nu. Nu are probleme când oamenii se adună în număr…

Citeste continuarea Aici

You might also like