Copil de 4 ani, bruscat de mamă pe tobogan

Un copilaşi în vârstă de 4 ani din Caransebeş, a fost bruscat, duminică 5 septembrie, de mama sa pe tobogan într-un parc din localitate, minorul ajungând în urma acestui incident, la spital, iar femeia a fost internată fără voia ei, la o secţie de specialitate, anunţă, luni 6 septembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Astfel că incidentul s-a petrecut într-un moment de furie al femeii,  iar copilul care a suferit o rană la nivelul frunţii şi a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

De asemenea, mama copilului, în vârstă de 30 de ani, fiind bănuită de comiterea faptei, a fost internată involuntar la o secţie de specialitate a spitalului, pentru a i se acorda îngrijiri  medicale specifice, menţionează sursa citată.

„De asemenea, poliţişti de la Poliţia municipiului Caransebeş au informat de urgenţă reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin care au dispus măsura plasamentului în regim de urgenţă a celor 3 copii minori ai femeii, de 1, 4 şi 14 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii…

Citeste continuarea Aici

You might also like