Compania Omini Clinic are în plan să investească, anul acesta un milion de lei în achiziționarea de dispozitive performante

Unitatea medicală Omini Clinic raportează o creștere de 15% a cifrei de afaceri în anul 2021 comparativ cu 2020 și depășește valoarea de 6 milioane de lei. În momentul de față, aria de servicii disponibile în cadrul clinicii cuprinde chirurgie estetică, chirurgie vasculară, chirurgie plastică reparatorie, rejuvenare medicală nechirurgicală, dermatologie, obstetrică-ginecologie, ORL, ortopedie și radiologie. Printre planurile de dezvoltare a clinicii se numără și introducerea unor noi specialități, precum cardiologia și imagistica.

Concret, în topul procedurilor estetice solicitate cel mai des de pacienți anul trecut în cadrul clinicii se numără cele privind estetica sânului (55%), rinoseptoplastiile (25%) și liposucțiile (15%).

În plus, începând de anul trecut, Omini Clinic oferă pacienților serviciul de consultații online cu un chirurg plastician.

În acest fel, în cadrul consultației are loc o discuție cu medicul despre opțiunile de chirurgie estetică, în care vor avea o mai bună înțelegere a tuturor factorilor implicați (medicali, financiari, personali).

Cele mai multe solicitări pentru consultaţii online au fost…

Citeste continuarea Aici

You might also like