Compania MedLife vine în sprijinul celor mai afectate spitale din Ucraina

​După ce a trimis asistență medicală la frontiera cu Ucraina prin unitatea mobilă amplasată la Sighetu Marmației și a pus la dispoziție gratuit centrele pentru testare Covid-19, aflate în apropierea graniței, compania MedLife vine în sprijinul țării vecine cu aparatură medicală și materiale sanitare ce urmează să ajungă la cele mai afectate spitale.

În mai puțin de 24 h compania a colectat peste 30 de tone de materiale sanitare și echipamente medicale din toate unitățile MedLife

În opinia sa, „ Astăzi au fost adăugate alte 25 de tone, urmând să fie transportate către spitalele afectate din Ucraina: “Suntem în permanentă legătură cu ambasada Ucrainei și, cu spijinul autorităților guvernamentale, am reușit să livrăm astăzi o a doua tranșă de materiale și echipamente medicale. Continuăm să monitorizăm nevoile și să pregătim următoarele transporturi cu cele necesare. Suntem alături de vecinii noștri și vom face tot posibilul să intervenim și să oferim sprijin ori de câte ori va fi cazul”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife.

În contextul ajutorului umanitar, acesta cuprinde ecografe, paturi…

Citeste continuarea Aici

You might also like