Comisia Europeană a dat undă verde comercializării Ebvallo, o nouă terapie pentru tumoarea hematologică rară

În prezent, laboratorul francez Pierre Fabre a venit cu vești bune pentru pacienţii care se confruntă cu o tumoare hematologică rară. Astfel, Comisia Europeană a dat undă verde comercializării Ebvallo, o nouă terapie pentru această boală.

Apare o nouă terapie pentru pacienții care suferă de o boală gravă!

Din informațiile oferite de laboratorul francez, tratamentul Ebvallo este destinat pacienţilor cu „LPT EBV+”, o tumoare malignă hematologică, acută şi care pune viaţa în pericol, care poate apărea după un transplant.

De asemenea, specialiștii de la Pierre Fabre au subliniat că această autorizaţie este prima aprobare la nivel mondial a unei imunoterapii cu limfocite T, celulele esenţiale ale sistemului imunitar, folosind celule de la un donator, conform afp.com

Laboratorul francez va direcţiona activităţile de comercializare şi distribuţie în Europa pentru acest tratament, dezvoltat de laboratorul american Atara Biotherapeutics.

Reprezintă un progres medical major

În opinia sa, „Reprezintă un progres medical major pentru pacienţii cu nevoi medicale semnificative. Acest tratament, prima imunoterapie cu celule T alogene (de la…

Citeste continuarea Aici

You might also like