China a răspândit în mod deliberat Covid, anunță un fost oficial al PCC

Un fost membru al partidului comunist chinez, Wei Jingsheng, a venit cu informații noi despre pandemia de coronavirus, informații care dau peste cap ancheta efectuată de OMS cu privire la originea pandemiei. Acesta spune că virusul a fost răspândit în mod deliberat.

În cadrul filmului documentar numit „What Really Happened in Wuhan”, produs de Sky News, fostul membru al partidului comunist chinez, Wei Jingsheng, spune că virusul a fost răspândit în mod intenționat în cadrul unui tuneu militar. Virusul a fost eliberat, spune fostul membru al partidului comunist chinez, cu două luni înainte ca întreaga omenire să afle de existența lui.

Presa internațională notează că primul eveniment unde s-a răspândit coronavirusul a avut loc în octombrie 2019. Wei Jingsheng a declarat că în acea perioadă au avut loc Jocurile Militare Mondiale, evenimentul ținându-se chiar în Wuhan.

Au existat îmbolnăviri printre cei 9 mii de sportivi internaționali

Fostul membru al partidului comunist chinez a mai spus în cadrul filmului documentar că dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care au participat la eveniment, unii s-au îmbolnăvit de o boală…

Citeste continuarea Aici

You might also like