Ceaiul verde poate aduce mai multe beneficii organismului, inclusiv inimii, decât se știa până acum

În cadrul unor cercetări recente s-a constatat că ceaiul verde poate aduce mai multe beneficii organismului, inclusiv inimii, decât se știa până acum. Este deja cunoscut că ceaiul verde este o băutură miraculoasă: poate ajuta la reducerea inflamației și la calmarea durerilor articulare și chiar poate preveni apariția cancerului grație antioxidanților pe care-i conține și care luptă împotriva radicalilor liberi.

Acum, experții sugerează că această băutură trebuie să fie un instrument nutrițional care nu are voie să lipsească din alimentație.

Proprietățile anti-inflamatoare ale ceaiului verde sunt cele mai apreciate când vine vorba de sănătatea generală și bunăstarea organismului.

Pierderea în greutate și îmbunătățirea sănătății intestinale

Încă din anul 2019, cercetătorii de la Universitatea de Stat din Ohio au descoperit că minunatul ceai verde poate avea și alte efecte benefice, dincolo de combaterea inflamației. Ei au observat atunci o asociere între pierderea în greutate și consumul de ceai și verde, precum și o îmbunătățire a sănătății intestinale.

Concret, descoperirile, publicate în…

Citeste continuarea Aici

You might also like