Ce trebuie sa faci pentru a avea grija de implantul dentar?

Doar pentru ca o persoana s-a decis sa-si puna implant dentar nu inseamna ca va renunta la vechile obiceiuri, precum spalatul pe dinti, folosirea atei dentare sau a apei de gura. Din contra, pentru ca implantul dentar sa reziste pentru o perioada cat mai lunga de timp, obiceiurile sanatoase sunt cheia succesului.

 

Atunci cand vine vorba de igiena orala, cel mai clasic obicei este spalatul pe dinti. Exista niste periute special facute pentru a ajuta la curatarea implantelor dentare, asa ca persoanele care au fost nevoite sa-si inlocuiasca mai multi dinti, o vor putea folosi pentru a indeparta resturile si alte elemente similare.

Viziteaza cabinetul stomatologic in mod periodic

Cu sau fara implant dentar, vizitele la cabinetul unui medic stomatolog trebuie realizate in mod periodic, pentru ca pacientul sa se asigure ca nu exista niciun fel de problema de igiena orala. In general, dentistul trebuie vizitat de doua ori pe an. Aceste vizite vor asigura buna functionare a implantelor dentare, astfel incat pacientii sa le poata folosi in continuare.

 

In cazul in care exista o urma de ingrijorare din partea pacientului, el trebuie sa comunice acest lucru medicului stomatolog. In…

Citeste continuarea Aici

You might also like