Ce ţară a cumpărat pastila anti-COVID produsă de Pfizer

Israelul este una dintre țările cu cel mai ridicat nivel de vaccinare împotriva coronavirusului, însă a decis să cumpere și pastila anti-COVID produsă de Pfizer. Primul transport a ajuns deja în țară în cursul zilei de joi.

Israelul se pregătește intens! A cumpărat pastila anti-COVID produsă de Pfizer

În cursul zilei de joi, Israelul a primit primul transport de pastile anti-COVID produse de Pfizer. Premierul israelian, Naftali Bennett, a declarat că medicamentele vor ajuta țara să treacă peste vârful valului produs de tulpina Omicron. Medicamentele au fost aduse de la Liege, Belgia, cu un avion al companiei El AI.

Presa internațională notează că Ministerul israelian al Sănătății nu a răspuns imediat la solicitarea cu privire la numărul de pastile Paxlovid din primul transport.

Astfel,  Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA (FDA) a autorizat săptămâna trecută tratamentul comercializat de Pfizer sub denumirea de Pavloxid. Potrivit companiei producătoare, medicamentul reduce cu 88% spitalizările şi decesele pacienţilor cu risc ridicat, asta dacă este administrat în primele cinci zile de la apariţia simptomelor de…

Citeste continuarea Aici

You might also like