Ce se întâmplă în corpul tău dacă nu mai consumi alcool o lună?

An de an, sălile de sport devin tot mai neîncăpătoare, oamenii dorind să înceapă luna ianuarie cu dreptul. Se fac planuri, promisiuni, multe dintre ele fiind legate de un stil de viață echilibrat, sănătos, mai ales după excesele culinare făcute în perioada sărbătorilor de iarnă.

În acest sens, un medic a dezvăluit ce se întâmplă în corpul tău dacă nu mai consumi alcool o lună. Se pare că schimbările sunt uriașe.

În general, în timp ce luna decembrie este dedicată cadourilor, vizitelor la rude și prieteni și răsfățului culinar, în luna ianuarie se pun în aplicare planurile de refacere a organismului după maratonul de mâncare și băutură.

Astfel, tot mai mulți aleg să ia măsuri drastice în primele patru săptămâni ale anului, petrecând ore bune la sala de sport, alergând în aer liber și eliminând din meniul zilnic o serie de alimente și produse, iar primul pe listă este şi alcoolul.

Un medic din Marea Britanie a explicat ce se întâmplă în corpul tău dacă nu mai consumi alcool o lună. Cu toate că primele zile vor fi destul de dificile, efectele benefice se vor face simțite la scurt timp: piele luminoasă, somn…

Citeste continuarea Aici

You might also like