Ce ne așteaptă în valul șase al pandemiei?

Medicul Octavian Jurma a vorbit despre evoluția valului șase al pandemiei de coronavirus. Din informaţiile acestuia, în cursul săptămânii trecute au fost înregistrate primele semne de încetinire a valului 6-Omicron-BA5.

Astfel, Octavian Jurma a vorbit despre valul șase al pandemiei de coronavirus, dar și despre cele mai recente date publicate de autorități. Într-o postare pe contul personal de socializare, acesta susține că datele privind pandemia de coronavirus confirmă primele semne de încetinire.

Pe de altă parte, medicul explică că ce este mai rău încă nu a trecut, adăugând că viteza de creştere a internărilor în rândul copiilor rămâne la valori mai ridicate decât în rândul adulţilor.

În precizările sale, „Săptămâna trecută a adus primele semne de încetinire a valului 6-Omicron-BA5, conform datelor oficiale. Astfel, numărul de cazuri noi a crescut cu 60%, cu 30% mai lent decât în săptămâna precedentă. De asemenea a scăzut şi viteză de creştere a mediei internărilor atât în rândul adulţilor cât şi al copiilor.

Chiar şi aşa, viteza de creştere a internărilor în rândul copiilor rămâne la valori mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like