Care sunt recomandările transmise de ANPC în această perioadă?

La începutul verii, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a transmis o serie de avertizări și recomandări românilor pentru perioada următoare, având în vedere creșterile de temperatură prognozate de meteorologi şi aa ce trebuie să fim atenți când cumpărăm unele produse.

Astfel, directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, transmite o serie de recomandări românilor. Acestea vin în contextul în care prognoza meteorologică pentru următoarea perioadă, arată că se vor înregistra temperaturi ridicate.

În acest sens, acesta le atrage atenția consumatorilor să aibă în vedere o serie de reguli care trebuie respectate în astfel de situații, pentru a preveni efectele negative asupra sănătăţii.

Care sunt recomandările transmise de ANPC?

Din mesajul transmis de șeful ANPC, acesta recomandă să nu cumpărăm produse alimentare din locuri neautorizate întrucât comerciantul respectiv nu are posibilitatea să asigure condițiile optime de transport, depozitare și comercializare și nu vă poate elibera bonul cu care să justificați tranzacția comercială.

Astfel,…

Citeste continuarea Aici

You might also like