Care sunt previziunile lui Bill Gates pentru 2022

În ultimii ani se stie despre eforturi caritabile și investiții semnificative într-un număr mare de domenii științifice şi despre previziunile lui Bill Gates legate de viitor care continuă să fie foarte relevante, mai ales când vine vorba de pandemie.

Astfel, Bill Gatrs, la mijlocul acestei săptămâni, a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Twitter organizată de Devi Sridhar, șeful catedrei de sănătate publică din cadrul Universității Edinburgh. În contextul exploziei cazurilor de Covid-19 la nivel global, în mod inevitabil, discuția a gravitat și în jurul acestui subiect. Cercetătorul de la Edinburgh a fost curios să audă perspectiva fondatorului Microsoft asupra Omicron și a viitorului pandemiei.

Bill Gates este mai optimist decât ai crede

Chiar dacă planeta se confruntă cu cele mai mai mari numere de infecții cu Covid-19, din cauza variantei Omicron, Gates este optimist în ceea ce ne rezervă viitorul. După ce se termină valul actual de infecții, filantropul american este de părere că vom vedea mult mai puține cazuri până la finele anului 2022. Mai mult decât atât, tot după valul cauzat de Omicron, fost șef…

Citeste continuarea Aici

You might also like