Care sunt cele mai importante beneficii ale consumului de aminoacizi esențiali

Încă din antichitate regii dar și conducătorii de triburi aveau vraci care preparau leacuri și amestecuri care să îi țînă sănătoși dar și puternici .Ne gândim adesea care este cel mai bun supliment pentru îmbunătățirea masei musculare . Din punctul multora de vedere atunci când spunem aminoacizi ne gândim la gama variată pusă la dispoziție de către magazinul Gym-stack, și anume la aminoacizii BioTechUSA.

Păi să vedem și de ce ar trebui să alegem acest produs.

Când zicem Aminoacizii BioTechUSA , ne gândim la BCAA adică cei 3 aminoacizi : leucina, izoleucina și valina care reprezintă 35-40% din proteinele din organism.

Pentru un potențial maxim al efectului BCAA trebuie să știi care este doza de care avem nevoie. O modalitate simplă prin care putem afla acest lucru îl reprezintă următoarea formulă :

M x 0,44 g, unde M este greutatea ta, fără grăsime corporală. De exemplu: pentru un bărbat de 80 kg cu 15% grăsime corporală: (80 kg – (80 kg x 15%)) x 0,44 g = (80 kg – 12 kg grăsime corporală) x 0,44 g = aprox. 30 g. Deci, un bărbat care cântăreşte 80 kg şi are un procent de 15% grăsime corporală are nevoie de un aport…

Citeste continuarea Aici

You might also like