Care sunt alimentele pe care trebuie să le consumi cu coajă și nu știai

Când vine vorba de alimentație, oamenii nu știu chiar toate secretele fructelor sau ale legumelor. Acest lucru duce la o risipă a produsului, dar și la o privare a organismului de anumiți nutrienți care se regăsesc în coajă.

În plus, unele vitamine se regăsesc și în codița sau semințele alimentelor, fapt cunoscut de puțini oameni. Pentru a remedia cât de cât această problemă de mediu și de sănătate informăm care sunt alimentela pe care trebuie să le consumi cu coajă.

Kiwi – cu toate că are o coajă păroasă și țepoasă, este bogată în antioxidanți. Aceasta conține o cantitate de 3 ori mai mare decât pulpa fructului. Consumul regulat poate combate boli fatale și are proprietăți antiinflamatoare și antialergice. Coaja de kiwi mai poate ajuta în lupta cu stafilocii si E.coli. Cele mai bune fructe  sunt cele aurii, care au coaja mai dulce și mai puțin păroasă.

Bananele – Într -o descoperire recentă din Taiwan, schimbă tot ceea ce știai despre coaja de banană. Se pare că extractul ei conține multă serotonină care poate combate depresia. Mai este bogată și în luteină, substanță care protejează ochii de ultraviolete și…

Citeste continuarea Aici

You might also like