Care este soluția pentru ca românii să scape de infectarea cu temutul virus în timpul sărbătorilor de iarnă?

Perioada sărbătorilor de iarnă este privită cu maximă îngrijorare de autorități. Nici medicii nu stau foarte liniștiți, mai ales că experiența ultimilor doi ani le-a arătat exact ce se petrece după Crăciun și Anul Nou. Este de așteptat ca numărul de infectări să explodeze la începutul lui 2022. Un cunoscut medic, însă, vine cu o soluție pentru ca românii să scape de infectarea cu temutul virus.

Este perioada din an cea mai așteptată de toți românii. Ei se vor vizita, poate după mult timp, cu prietenii și își vor vizita familiile și pe cei dragi. Este momentul cel mai riscant însă. Asta pentru că multe persoane vor uita de restricțiile împotriva COVID și de măsurile de precauție atât de necesare.

Un celebru medic vine însă cu un sfat pentru toți românii care nu vor să fie loviți de noul coronavirus. Acesta a ținut să facă aceste comentarii mai ales că ne aflăm încă în pandemie. Trebuie spus că varianta Omicron se răspândește cu repeziciune și tot mai multe cazuri sunt descoperite și în România.

Despre acest lucru dr. Adrian Marinescu a venit cu o serie de sfaturi pentru a evita infectările şi a petrece momente…

Citeste continuarea Aici

You might also like