Care este metoda dietei japoneze care elimină uşor kilogramele în plus

Un cercetător japonez specializat în biologie celulară, a găsit o metodă simplă prin care kilogramele nedorite sunt eliminate, iar celulele organismului se regenerează. Este vorba despre specialistul Yoshinori Ohsumi, iar dieta lui face deja furori în lume.

De altfel, cerectătorul japonez Yoshinori Ohsumi a devenit celebru după ce a descoperit un principiu alimentar destul de simplu. Acesta ajută corpul în lupa cu kilogramele şi regenerarea celulară.

Dieta ar ajuta şi împotriva mai multor boli grave

Din punct de vedere medical, metoda sa a avut un succes atât de mare, încât cercetătorul a primit și Premiul Nobel pentru Fiziologie şi Medicină în anul 2016. Yoshinori Ohsumi susține că pe lângă pierderea kilogramelor în plus, dieta sa ajută şi la protecţia împotriva cancerului de piele, scade riscul cancerului de sân şi tensiunea arterială.

În cadrul medicinii actuale, în urma cercetătărilor făcute, Yoshinori Ohsumi a descoperit mecanismul prin care celulele își distrug și își reciclează propriul conținut. Acest lucru poate fi un început în înțelegerea unor boli  precum diabetul de tip 2, cancerul, dar și Parkinson.

În metoda…

Citeste continuarea Aici

You might also like