Care este cel mai nociv ulei pentru gătit şi nu ar trebui folosit niciodată.
Acum că a început sezonul rece, trebuie să avem și mai multă grijă de organismul nostru.
De asemenea, uleiul este nelipsit în orice casă. Ne place să-l folosim în mâncare pentru gustul gras și dulce pe care îl oferă. Deși papilele noastre gustative se bucură la auzul cuvântului „ulei”, doctorii au altă părere…
În plus, nutriția sănătoasă a devenit din ce în ce mai important pentru majoritatea românilor, fapt ce îi bucură pe medicii nutriționiști. Mai mult, un element foarte important în bucătăria românească este uleiul. La fel ca în poveşti și în bucătărie avem de-a face cu două tabere: uleiuri bune și uleiuri rele.
Deoarece astăzi este o zi frumoasă de toamnă, iar soarele strălucește, vom păstra veselia și în acest articol și vom aborda doar „eroii” gastronomiei, anume uleiurile bune. Dacă alegem să le folosim, silueta noastră va fi încântată! Acestea îngrașă mai puțin și au…
Citeste continuarea Aici