Care este alimentul care, consumat la micul dejun, vă poate ajuta să țineți apetitul sub control și să câștigați lupta cu kilogramele?

Alimentația echilibrată joacă un rol crucial în sănătate. Iar nutrienții pe care îi oferim corpului sunt esențiali când vine vorba de controlul greutății, sănătatea inimii și chiar de sănătatea pielii și a părului.

În contextul alimentar, un mic dejun bogat și hrănitor se reduce la un bol cu cereale și lapte sau la câteva fructe. Dar ceea ce mâncăm dimineața poate avea un impact semnificativ asupra greutății corporale, potrivit Parade.com.

Singurul aliment care ajută să nu vă îngrășați

Astfel, toţi experții sunt de acord că singurul tip de aliment consumat la micul dejun, care poate susține sănătatea și ajută la ținerea greutății sub control, este cel care conține proteine, acesta este iaurtul.

De ce proteinele sunt parte importantă a micului dejun

În explicaţiile sale, Samantha Cassetty, expertă în nutriție și sănătate, explică: „Studiile au constatat că distribuirea proteinelor, pe tot parcursul zilei, inclusiv obținerea proteinelor necesare la micul dejun, a dus la o scădere mai mare a indicelui de masă corporală și a grăsimii abdominale”.

În plus, Cassetty spune că există multe motive pentru care…

Citeste continuarea Aici

You might also like