Biofarm deschide una dintre cele mai moderne fabrici de medicamente din România

Biofarm (BIO), unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din ţara noastră, a inaugurat o nouă unitate de producție și testare în Capitală, în care s-au investit peste 35 milioane de euro.

Având o suprafață utilă de peste 10.000 mp și un flux de producție anual de trei ori mai mare decât în unitatea existentă, noua fabrică Biofarm va asigura producerea unui portofoliu complex de produse farmaceutice și dezvoltarea acestuia cu tratamente inovative.

Astfel, noua unitate de producție va avea patru fluxuri de producție – comprimate/comprimate filmate/drajeuri, capsule moi, soluții și siropuri.

Mai mult, fabrica beneficiază de echipamente și instalații de ultimă generație și de softuri de automatizare care contribuie la optimizarea producției și a fluxurilor logistice.

Toate liniile de producție sunt, de asemenea, auditate și certificate de către Agenția Națională a Medicamentelor și Dispozitivelor Medicale potrivit Ghidului privind buna practică de fabricație (GMP), standardul de calitate care stabilește normele de fabricație a medicamentelor la nivel european. În plus, liniile de producție sunt certificate EN ISO…

Citeste continuarea Aici

You might also like