Bătrână dispărută de acasă, salvată de câinele ei, care a vegheat-o toată noaptea şi a avertizat salvatorii

O femeie în vârstă de 75 ani, din localitatea Lupeni, care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, a fost găsită căzută în pădure, după ce câinele său, care a vegheat-o toată noaptea, a avertizat echipa de intervenţie plecată în căutarea sa.

Astfel, biroul de Presă al IPJ Harghita a anunţat că duminică seara, Poliţia municipiului Odorheiu Secuiesc, a fost sesizată că bătrâna a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, motiv pentru care s-a început cătutarea sa, însă intervenţia a fost întreruptă seara târziu.

Aşa că, luni dimineaţă, o echipă formată din poliţişti, pompieri civili şi pădurari şi cadre medicale a extins aria de căutare şi în pădure, chiar dacă se cunoştea faptul că persoana dispărută se deplasa foarte greu, cu ajutorul unui baston şi pe distanţe foarte scurte, de numai 20-30 de metri.

Însă, după doar câteva ore, căutătorii au reuşit să o găsească pe bătrână, la circa un kilometru de locuinţă, în special datorită căţelului ei, care a a început să se agite când i-a auzit şi i-a văzut pe salvatori şi care a şi vegheat-o în orele cât a stat căzută la pământ.

„Cel mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like