Avocații Simonei Halep sunt încrezători că vor reuși să o scape pe sportivă de suspendarea primită

Avocații Simonei Halep se bazează mai ales pe „lipsa vinovăției sau neglijenței Simonei, care a fost sabotată neintenționat. O altă persoană a recunoscut că nu știa sau nu bănuia și nu ar fi putut, în mod rezonabil, să știe sau să bănuiască deloc că a manipulat, involuntar, produse contaminate cu «Evrenzo» (a cărui substanță activă este Roxadustat) ingerate de Simona Halep, în contradicție cu dovezile de mare precauție ale sportivei.”, relatează ProSport.

În acest sens, avocații Simonei Halep își pregătesc apărarea prin probe, teste, analize și documente furnizate de o agenție cunoscută cu servicii de laborator din Franța, conectată la Institut des Sciennces du Sport-Sante (Laboratoire de Biologie de l’Exercice pour la Performance et la Sante).

Pe baza tuturor acestor probe, avocații Simonei Halep, vor cere, cel mai probabil, ca sportivei să îi fie ridicată orice suspendare.

În opinia lor, „Gradul de vinovăție sau neglijență nu este suficient de semnificativ pentru a fi determinant ca să impună vreo sancțiune Simonei Halep pentru încălcarea reglementărilor antidoping.”, mai arată avocații Simonei Halep.

Citeste continuarea Aici

You might also like