„Avem nevoie de restricții mai severe în România”, este opinia lui Răzvan Cherecheş expert în sănătate publică

Pentru perioada următoare, Răzvan Cherecheş, expert în sănătate publică, solicită autorităților din țară carantinare la nivel național. Din punctul său de vedere, „avem nevoie de restricții mai severe în România” întrucât rata de vaccinare este mică comparativ cu alte state europene.

Astfel, Răzvan Cherecheș, expert în sănătate publică, consideră că în România ar trebui să fie implementate anumite restricții după modelul austriac. Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, acesta a recomandat o carantinare la nivel naţional asemănătoare cu lockdown-ul din Austria. Explicația acestei solicitări este că „avem nevoie de restricții mai severe în România” din cauza procentului actual de persoane injectate.

În ciuda solicitării sale, în România a fost înregistrat un vizibil trend descendent al numărului de cetățeni infectați. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat 3.021 de cazuri noi de persoane pozitive cu SARS-COV-2 şi 233 de pierderi umane, din acest total 10 oameni au fost contaminați anterior.

„Lockdown pentru persoanele nevaccinate”

În contextul financiar-sanitar, expertul în sănătate publică a…

Citeste continuarea Aici

You might also like