Autoritățile române s-au confruntat cu o zi atipică, după ce au înregistrat diverse sinucideri inexplicabile în București, Timiș și Harghita

În România, în ultimele 24 de ore, Poliția Română a identificat numeroase sinucideri inexplicabile în București, Timiș și Harghita. Printre victimele se numără atât adulți tineri, cât și un copil de doar doi ani.

Astfel, în Timișoara, o mamă tânără şi copiii ei (un copil de 2 ani și un minor de 6 ani) au murit, după ce s-au aruncat intenționat de pe un bloc cu zece etaje. Politiștii din Timiș au deschis o anchetă penală şi încearcă să afle ce a determinat-o pe femeia respectivă să se sinucidă și să își ucidă proprii copii.

Potrivit cunoscuților ei, aceasta divorțase de soțul ei, plecat acum în străinătate, însă ar fi vrut să se recăsătorească cu el.

Tot la Timişoara, marți după-amiază, a avut loc o dublă sinucidere. Un preot și soția lui s-au sinucis chiar în casa parohială.

În plus, luni seara, două femei tinere (una de 35 de ani și alta de 38 de ani) s-au aruncat în gol de la o înălţime mare. Sinuciderile respective au fost identificate în orașe diferite.

În Harghita, tot luni seară, un soț și o soție au fost găsiți împușcați în casa lor, iar un alt cuplu căsătorit a fost găsit fără…

Citeste continuarea Aici

You might also like