Au apărut două medicamente împotriva Covid-19. Ambele se utilizează în stadiile timpurii ale infecției și sunt pe bază de anticorpi monoclonali antivirali.

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a informat că au apărut două medicamente împotriva Covid-19. Ambele se utilizează în stadiile timpurii ale infecției și sunt pe bază de anticorpi monoclonali antivirali.

Aceasta este cea mai bună veste a momentului pentru absolut toată lumea.Recent au fost aprobate două tratamente împotriva COVID. Mai exact, Agenția Europeană pentru Medicamente  a emis, joi, un aviz pozitiv cu privire la aceste două tratamente. Este vorba despre Ronapreve și Regkirona. Ele au fost identificate de Comisie ca fiind terapii promițătoare în cadrul Strategiei UE privind mijloacele terapeutice împotriva COVID-19.

În acest context, a dat detalii comisarul pentru sănătate și siguranță alimentară, Stella Kyriakides. Ea a explicat că, având în vedere creșterea numărului de infecții COVID-19 în aproape toate statele membre, este încurajator faptul că mai multe tratamente  promițătoare se află în curs de dezvoltare în cadrul Strategiei noastre privind mijloacele terapeutice împotriva COVID-19.

  

În viziunea sa, „Astăzi facem un important pas înainte către obiectivul pe care ni l-am propus de a autoriza până…

Citeste continuarea Aici

You might also like