Apelul lansat de Monica Pop cetățenilor pentru abordarea unui comportament responsabil

Medicul Monica Pop a lansat un apel la adresa tuturor românilor cu privire la abordarea unui comportament responsabil în ceea ce privește pastilele de iod, după ce mai mulți români au încercat să facă rost de un număr mai mare de medicamente.

Frica unui dezastru nuclear a determinat unii români să roage farmacistele pentru câteva pastile de iod în plus. Pe acest fond, medicul Monica Pop a făcut un apel la cetățeni să adopte un comportament responsabil în ceea ce privește aceste medicamente.

Nebunia cu aceste pastile a început în momentul în care ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că ar fi bine ca românii cu vârsta de până în 40 de ani să se pregătească pentru un astfel de scenariu.

Din acest motiv, românii au luat cu asalt cabinetele medicale pentru a intra în posesia unui acestor medicamente.

În afirmaţiile sale, „Am spus 3 cuvinte care au inflamat lucrurile. Am spus „cât mai repede”. (…) Asta nu înseamnă că mâine, înseamnă un interval de câteva săptămâni, văzând că în intervalul anterior, de 45 de zile, probabil la nivel național undeva la 1000 de persoane din România au primit aceste…

Citeste continuarea Aici

You might also like