Apar zvonuri conform cărora liderul de la Moscova ar fi fost înlocuit cu o dublură

Sunt informații explozive despre preşedintele rus Vladimir Putin. Apar detalii fără precedent despre liderul de la Moscova. Șeful serviciilor de informații militare ucrainene spune că în timpul vizitei de la Teheran, președintele rus ar fi trimis o dublură în locul său.

Concret, acesta a făcut referire la momentul în care Vladimir Putin a coborât din avion. Dacă până acum liderul de la Moscova cobora stânjenit treptele, de această dată, liderul de la Moscova a fost mult mai rapid spre deosebire de alte apariții publice din ultima vreme.

Astfel, „Vă rog să priviți momentul ieșirii lui Putin din avion. Este cumva Putin?”, a declarat acesta pentru presa ucraineană, conform Realitatea.net. În acest sens, generalul Kyrylo Budanov, bănuiește că persoana respectivă nu era, de fapt, Vladimir Putin.

Ce spunea Vladimir Putin despre utilizarea dublurilor?

Dacă afirmațiile acestuia sunt credibile în condițiile în care în urmă cu aproape doi ani de zile, Vladimir Putin recunoștea că oficialii ruși au luat în calcul folosirea dublurilor. Pe de altă parte, el spunea atunci că ideea ar fi fost respinsă. „Am eliminat ideea oricăror…

Citeste continuarea Aici

You might also like