Apar noi veşti despre sănătatea lui Vladimir Putin

O sursă din cercul apropiat de prieteni ai liderului de la Kremlin a anunțat că acesta s-ar confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Aceleași vești au fost distribuite și pe un cunoscut canal de Telegram care spune că președintele Federației Ruse ar fi bolnav de cancer.

În plus, apropiații preşedintelui Vladimir Putin, au anunţat că sunt îngrijorați de starea acestuia de sănătate. Chiar dacă a fost recent văzut într-un poligon militar, acolo unde a tras cu o pușcă, o sursă din interiorul cercului lui de prieteni spune că liderul de la Kremlin suferă de crize de tuse, greață constantă și de lipsa poftei de mâncare.

După ce săptămâna trecută a fost prezent în poligonul militar, weekend-ul care tocmai a trecut liderul de la Kremlin a fost prezent la un control medical, spune presa internațională.

Apropiații lui Putin sunt îngrijorați

Un cunoscut general a postat pe contul său de Telegram un mesaj prin care spune că apropiații președintelui rus sunt îngrijorați din cauza acestei tuse persistente deoarece ea devine vizibil, iar elitele din Rusia vor considera tusea lui Vladimir Putin drept un semn puternic de deteriorare a…

Citeste continuarea Aici

You might also like