Anunțul momentului pentru cei vaccinați cu ambele doze. Ce s-a descoperit în plină pandemie de COVID

Conform unui raport al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), publicat marți, noul coronavirusul se poate răspândi chiar și în grupurile în care majoritatea oamenilor sunt vaccinați.Astfel, boala severă a fost mai frecventă în rândul celor nevaccinați.În plus, rata de spitalizare a fost de aproape 10 ori mai mare pentru cei nevaccinați.

Un studiu recent făcut pe deținuții dintr-o închisoare din Texas oferă mai multe dovezi că noul coronavirusul se poate răspândi chiar și în grupurile în care majoritatea oamenilor sunt vaccinați, conform ksla.com.

Mai mult, un focar de COVID-19 depistat într-o închisoare federală, ce a avut loc în lunile iulie și august, a infectat 172 de deținuți bărbați din două unități de închisoare, conform unui raport al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor , publicat marți.

Astfel, circa 80% dintre deținuți au fost vaccinați. În plus, peste 90% dintre deținuții nevaccinați au ajuns să fie infectați, la fel ca 70% dintre deținuții complet vaccinați.

Chiar şi aşa, boala severă a fost mai frecventă în rândul celor nevaccinați. Rata de spitalizare a fost de aproape 10…

Citeste continuarea Aici

You might also like